سال جهش تولید با مشارکت مردم
امروز پنج شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۳ ۱۴:۴۱
 

اخبار

استقرار آیین نامه «رستوران دوستدار سلامت» در شرکت نفت خزر کلید خورد

سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت با استفاده از منابع علمی موجود، به طراحی و تدوین آیین نامه «‌رستوران های دوستدار سلامت» با هدف ارتقاء وضعیت تغذیه کارکنان بمنظور پیشگیری و کنترل عوامل خطرساز بیماری های غیرواگیر در سطح شرکت های تابعه وزارت نفت پرداخت که استقرار آیین نامه «رستوران دوستدار سلامت» در شرکت نفت خزر کلید خورد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بهداشت و درمان صنعت نفت شمال کشور؛ بهبود الگوی رفتار تغذیه ای یکی از مهمترین مداخلات درجهت کاهش شیوع بیماری های غیرواگیردار می باشد.در همین راستا جهت اجرایی شدن این پروژه  جلسه ایی  با حضور  مهندس علیرضا قاسمی نژاد رئیس HSE نفت خزر ،   مهندس صادق پور رئیس بهداشت کار ومدیریت  HSE شرکت ملی نفت، مهندس محمد  ترابی رئیس منطقه عملیاتی نفت خزر،دکتر بهزاد نوریان رئیس بهداشت ودرمان شمال کشور ، دکتر پیمان فرید نیا رئیس سلامت کار و HSE سازمان،مهندس مصطفی جوزدانی کارشناس ارشد بهداشت سازمان،خانم رشیدی و آقای حیدر و محمد رجبی کارشناسان تغذیه  برگزار شد .

مهندس قاسمی نژاد ضمن خوش آمد گویی با اشاره به نظر مثبت مدیر عامل نفت خزر و جلسه مشترک با مدیر عامل سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت ، آمادگی این شرکت جهت اجرای طرح بصورت کامل را اعلام کرد.

مهندس ترابی رئیس منطقه عملیاتی نفت خزر ضمن تقدیر از  عملکرد مطلوب بهداشت و درمان شمال؛ از اجرایی شدن این طرح بسیار استقبال کرد و گفت: با دیدگاه مدیریتی کنونی قطعا این طرح به پیشرفت و نتیجه خوبی خواهد رسید،هدف همه ما ارائه خدمات مناسب به کارکنان است.

رییس بهداشت و درمان صنعت نفت شمال کشور  نیز در این جلسه گفت :با اجرایی شدن این پروژه که همکاری وتعامل تنگاتنگ همه افراد مربوط به طرح  را میطلبد از طریق فعالیتهای پیشگیرانه وتجزیه وتحلیل معاینات دوره ایی وفرهنگ سازی الگوی تغذیه مناسب وصحیح وهمزمان ورزش  همچنین انجام کامل معاینات دوره ایی وکنترل مطلوب بیماریهای مزمن غیر واگیر  قلبی عروقی  دیابت اختلالات چربی  وکاهش خطرات بیماریهای ناشی از شغل  قعطا نتیجه بسیار خوبی خواهد داشت

 در ادامه مبانی 19 گانه این طرح توسط کارشناس تغذیه خانم رشیدی برای حضار توضیح داده شد  .

دکتر فرید نیا نیز با ارائه توضیحات  دقیق مراحل وتدوین آیین نامه رستوران های  ودوستدار سلامت برای  حاضرین  به سوالات مسئولین وحضار در این زمینه پاسخ دادند ومقرر کردند آیین نامه اجرایی وفرمهای مربوطه تکمیل وبه منطقه ارسال گردد تا توسط کارشناس تغذیه وواحد طب صنعتی مراحل اجرایی طرح آغاز گردد

دراین جلسه در خصوص پیگیری اختلالات متابولیک وچگونگی ویزیت این افراد توسط متخصص طب کار منطقه دکتر شاکری توضیحاتی داده شد و محمد رجبی کارشناس تغذیه نیز در خصوص اسکرین اختلالات چربی شاغلین منطقه که مورد درخواست مسئولان شرکت نفت خزر بود راهکارهای لازم را توضیح داد

در ادامه  افراد حاضر در جلسه از محل رستوران وانبار های غذا ی منطقه بازدید به عمل آورده ومقرر شد وسایل واصلاحات لازم برای اجرای طرح فراهم گردد

در پایان نیز قرار به ادامه جلسه پس از اجرای مصوبات این جلسه گذاشته شد

تغذیه نفت خزر 8
تغذیه نفت خزر 6

۱۴ مهر ۱۳۹۷ ۱۲:۱۲
تعداد بازدید : ۱,۷۶۴

نظرات بینندگان

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید